Om PreggoStyle

Hej!

Preggostyle säljer gravidkläder till dig som vill fortsätta klä upp dig och va bekväm genom hela din graviditet. 

PreggoStyle AB är ett litet, svenskt förtag som drivs av mig, Therese Rönnqvist, samtidigt som jag är mamma till två små barn. Under andra halvan av 2020 bestämde jag mig och gjorde idén till verklighet, som nu blivit denna hemsida som tar steg hela tiden för att utöka sortimentet och bli bättre för varje dag. 

Preggostyles vision är att erbjuda gravida snygga kläder, med bra tyger som gör att man känner sig bekväm och fin i den fantastiska kropp man har. 

Varför mest fokus på byxor? Jag tyckte själv som gravid att det var svårast att hitta byxor som satt skönt och va snygga. Om man bara ska köpa ett gravidplagg, så är det gravidbyxor. Ett par byxor kan du använda ofta och byta överdelar och skor för att ändra din look. Vi utökar sortimentet ständigt och erbjuder nu även skjortor. 

Varför vara stolt över att erbjuda en gravidkostym? Därför att det finns nästan inte att få tag på någon annanstans och det finns tillfällen då man som gravid vill eller måste ha denna klädkod. Därför känner jag mig stolt att kunna erbjuda en snygg, skönt och helt underbar kostym som passar lika bra om man inte är gravid (jag använder den själv ofta fast jag inte är gravid).

Bild på mig gravid

Alla kroppar är vackra, så visa upp dig. 

Idén började med att jag tyckte att alla gravidkläder jag köpte satt för löst, för hårt eller var fula och jag testade kläder i alla prisklasser. Med Preggostyle har jag testat ännu fler, från märken från hela värden och valt ut de som jag tycker är snyggast, sitter bäst och har en tyg som håller kvalitén. Det finns mycket annat som kan vara påfrestande när man är gravid, att köpa gravidkläder ska vara roligt. 

- Therese Rönnqvist